Kalender

04.06.2016 00:00

Meditasjonskurs Storbuan

Storbuan

Heidi Island

Trondheim Meditasjon holder halvdags retreat med Yoga & Meditasjon på Storbuan 4.juni.

Vi ønsker dere varmt velkommen til en avslappende dag med intro til meditasjon, live musikk, forelesning om yoga-kunnskap og et velsmakende vegetarisk middag buffet! Vi vil holde til på Storbuan Gård i Meldal, en veldig vakker plass nært til fjell, vann, og skog. Programmet starter kl 14:00, men de som ønsker det kan komme tidligere og ta en tur i naturen i området.

Hva: En halv dag med avslapping, meditasjon, yoga-kunnskap, og vegetarisk middagsbuffet

Hvor: Storbuan Økosamfunn, Meldal

Når: Lørdag 4. juni 14:00 til 18:00 Kostnad: Vi ber om et bidrag på 100,- for å dekke kostnadene for middagsbordet Hvordan melder jeg meg på? Skriv til oss på info@trondheimmeditasjon.no og la oss helst vite om du kommer Du kan betala 100,- på plassen , eller til konto-nr. 948 407 471 95.

Dagsprogram:

14. 00 - Introduksjon til Meditasjon.

Vi vil introdusere deg til vitenskapen om yoga, lære deg en enkel yoga-pustøvelse du kan bruke hjemme, og holde en guidet meditasjon med dyp avspenning.

14:45 - Musikk-meditasjonMed gitarer, trommer, og vokal vil vi skape en avslappende atmosfære hvor du bare kan kos deg og tømme tankene. Enkelt, effektiv og gøy!

15:30 - Lecture in Yoga wisdom Where is true happiness to be found? How can practically live a life free of anxiety? The ever fresh yoga wisdom offers real, sustainable solutions to personal and social issues. Learn how you can come to live a fulfilled life, being yourself. In English.

16:15 - Vegetarisk middagsbuffetEn velsmakende og sunn middagsbuffet av vegetarisk mat

18:00 - Slutt for dagenDagen er offisiellt slutt, men de som ønsker det er velkommen å komme bli med på tur i naturen, og en kveld med live musikk foran levende ild Uttrykksikonet smile Håpes vi ses den 4. Juni på Storbuan! Vi ønsker spørsmål velkommen og kan svare på epost eller telefon.

Ruben, Janne, Ania, Frank, og Erlend Trondheim Meditasjon

 


Medlemmer